Tuesday, May 17, 2011

audit eskkkkkkkkkkkkkkkkk!!!

berita pentingggg!! esk company aku kene audit...k...sile nebes skrg...aiyakkkkk...pengsannn!! -_______-.... myb korg yg biase kene audit mesti ckp aku gedik pastu menggelabah kure2 kn...tp ade aku kesah korg nk ckp pe2 pun...yg penting mmg aku cuak esk..sampai pasang niat kat hati kecil aku....tuk mc esk...hahhahaa....law la aku mc esk mesti boss aku menggelabah badak sbb semua doc kat aku...hahhahaha....pastu mesti die pun xtaw pew yg aku dah buat ngan smua doc tu..hahahhahaa...disebab kan aku sorg dak practical yg baik lagi comey ^_^ ngehhhh!! aku xsampai hati nk wat boss aku cmtu..so nk xnk esk aku dtg gak la...walaupun aku xtaw nk jwb e2 kn...aku teruskn perjuang ni..hahahahha.....tp law aku wat2 pensan mse die soal2 tu best gakkn..hahahhaa...terus cancel kn....hak3....pew aku nk wat esk nie weyhhhhhhhhhhhh!!!!



mood: menyayi lagu riang ria dihari raya...

2 comments:

khairul akmal azman said...

yer bagusnye dak praktikal ni..
keep it up..keje rajin2..nti le bli i pad 2 lak..hehe

fiera zafiera said...

hehehehe....law elaun byk best la nk beli i pad... my boss duk tyg2 ipad 2 die n galaxy tabs die...jeles gile....cam nk rompak die jew..hehehhe... ^_^