Saturday, October 10, 2009

10/10/09


ermm...tadi aku g kuar jap jumpe kwn aku...
dah 2years aku lost contact ngan die..
sbb aku sakit hati gile ngan die...
so aku pun xjwb sebarang call or msj die...
mmg aku marah tahap gaban ngan die...
setiap kali die cll mesti aku srh kwn aku ankat ckp aku xde..
or aku akn biarkan hp tu berbunyi sampai die penat...hahahaha..
kejam gile aku...
penah die cll aku time tu aku punye beday aku maki hamun die..
yg pelik tu die leh lak tadah tinge dgr aku maki2 die..
xpenah aku maki org lam hidup aku..kecuali die..
but last week aku tibe rase aku ie dah byk lak sakitkn ahti die..
even die yg sakitkn hati aku dlu...
aku rase myb sbb aku skrg dah mule pikir aku xnk bermusuh ngan sp2..
so aku pun msj say sorry kat die...
takut gak die xnk maafkan aku..
nasib baik die nk maafkan aku...so aku xde la rase aku nie de dosa ngan die lagi...
but aku teringat die ckp kat aku td...
y aku muncul lepas 2years die tgu aku ckp aku dah maafkn die...
KENAPA ek???
aku pun xtaw pew jwpn yg patut aku bg...
so aku diam jew la...


No comments: